جمعه - ۱۳۹۹/۰۱/۱۵

آش رشته

واد لازم
سبزی آش ( تره – جعفری و اسفناج و کمی گشنیز ) ۱ کیلو – رشته آشی ۵۰۰ گرم – نخود و لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز جمعا ۳۰۰ گرم – پیاز درشت ۲ عدد – آرد ۲ قاشق سوپخوری – آب گوشت یا مرغ ۸ پیمانه – کشک سائیده ۳۰۰ گرم – نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم – روغن برای سرخ کردن – سیر در صورت تمایل – نعنا و پونه خشک
چگونگی تهیه
حبوبات را به صورت جداگانه ۸ ساعت با آب و نمک خیس می کنیم ۰ آب روی حبوبات را خالی کرده و بعد نخود و لوبیا را در ظرف مناسب ریخته مقداری آب روی آن ریخته می گذاریم تا نیم پز شود ۰ سپس عدس را اضافه می کنیم ۰ سیر و پیاز را هم به صورت خلالهای ریز در آورده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود ۰ پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه به مواد بالا اضافه می کنیم ۰ سبزی آش را که قبلا پاک کرده و شسته و خرد نمود ه ایم با آب گوشت به حبوباتی که قبلا پخته اضافه می کنیم ۰ بعد از ۱۵ دقیقه رشته آش را اضافه می کنیم ۰ ۲ قاشق سوپخوری آرد را در آب سرد حل کرده به آش اضافه می کنیم تا آش جا بیفتد ۰ در انتها کشک را اضافه کرده روی آنرا با پیاز داغ و نعنا و پونه خشک شده و کشک تزئین می کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: