چهارشنبه - ۱۳۹۸/۰۹/۲۰
صفحه اصلی >> آموزش >> آشپزی بومی >> سالاد سیب زمینی قالبی

سالاد سیب زمینی قالبی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد لازم :
ژلاتین    ۲۵ گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ)     ۱ فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده)    ۱ فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده)    ۱ فنجان
نخود شیرین      ۴۵۰ گرم
ذرت     نصف فنجان
سس مایونز    ۶ قاشق سوپخوری
خامه ترش     ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم
گوجه فرنگی    برای تزئین
گشنیز     برای تزئین

طرز  تهیه :
۱. در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
۲. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
۳. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع : sooran.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: