چهارشنبه - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
صفحه اصلی >> آموزش >> آشپزی بومی >> طرز تهیه ترشی آجیلی

طرز تهیه ترشی آجیلی

طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم :
بادام هندی : ۲۰۰ گرم
بادام : ۲۰۰ گرم
گردو : ۲۰۰ گرم
پسته : ۲۰۰ گرم
برگه زردآلو : ۲۵۰ گرم
آب جوش : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
سرکه سفید : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
چوب دارچین : چند تکه کوچک
هل : یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید.
آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکته :
۱ – تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
۲ – طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.

منبع : hashpazi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: