صفحه اصلی / آموزش / آشپزی بومی / شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یک شیرینی سنتی ایرانی است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای برای عصرانه هم خیلی خوشمزه می شود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کشمشی را آموزش داده ایم. با آماایران همراه شوید تا شیوه پخت این شیرینی را فراگیرید.
تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم :
مواد لازم     میزان
خاک قند     ۴۰۰ گرم
آرد     ۳۰۰ گرم
روغن جامد     ۲۰۰ گرم
کشمش     ۱۰۰ گرم
وانیل     به میزان کم
تخم مرغ     ۳ عدد

روش تهیه شیرینی کشمشی:

پودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .
سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه گرم شده ، به مدت ۵ دقیقه می گذاریم.

نکته:

دو نکته ای که وجود دارد این است که چون شیرینی درحین پختن ، پف می کند خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذاریم و دیگر اینکه درجه حرارت فر نباید خیلی بالا باشد.

نکات تغذیه ای:

نکته جالبی که می توان درباره این شیرینی به آن اشاره کرد این است که کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ،  پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.
کل مواد شیرینی دارای ۴هزارکالری انرژی می باشد ، یعنی اگرازکل مواد ۴۰ عدد شیرینی تهیه کنید ، هر کدام دارای ۱۰۰ کالری انرژی خواهد بود .

موراد زیر پیشنهاد میگردد

طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده

آش دوغ از جمله آش های محبوب است که در اینجا طرز تهیه آن با …

۲ comments

  1. ممنون از سایت خوبتون. من هم توی سایتمون آموزش های
    زیادی گداشتم به سایت من هم سر بزنید

  2. ممنون از مطالب خوبتون. به سایت کوچک ما
    هم سر بزنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *