یکشنبه - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
صفحه اصلی >> آموزش >> آشپزی بومی >> ماهی زنجبیلی

ماهی زنجبیلی

مواد لازم (برای۴ نفر)

ماهی قزل‌آلا             ۱۲ تکه (۱۰ در ۱۰ )

پیاز قرمز بزرگ            ۱ عدد

زنجبیل تازه                ۲ قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه               ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                 ۲ قاشق غذاخوری

میخک خشک‌شده        ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر                               یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز، سیاه و نمک            به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا تابه را با روغن زیتون چرب کنید و تکه‌های ماهی را در کف آن بچینید و رویشان زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز و میخک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بخارپز شوند. بعد از گذشت این زمان، پیازهای خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز تکه‌های ماهی روی حرارت باقی بمانند. به این ترتیب ماهی شما با ادویه‌های
یاد شده آماده خوردن خواهد شد. البته برای سرو ماهی‌ها، آبلیموی اضافه و باز هم فلفل قرمز توصیه می‌شود.

منبع:هفته نامه سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: