شنبه - ۱۳۹۷/۰۲/۰۱

برانی فندق و پنیر را امتحان کنید

برانی فندق و پنیر یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • آرد: ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۴۵ گرم
  • شکلات تلخ: ۱۸۰ گرم
  • اسانس فندق: ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم رویه پنیری فندقی:

  • پنیر خامه ای: ۱۹۰ گرم
  • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکر: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۶۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • فندق (خرد شده): ۳۰۰ گرم
  • شکلات تلخ و شیری (برای تزیین): به مقدار لازم
برانی فندق و پنیر
طرز تهیه:

۱. ابتدا قالب مستطیل لبه دار چرب کرده با کاغذ بپوشانید و تمام سطح کاغذ چرب کنید، فر را روی دمای ۱۹۰ درجه تنظیم کنید.

۲. شکلات و کره را باهم مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا حجم پیدا کنند. اسانس را نیز اضافه کنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را با مخلوط شکلات و کره به تناوب در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی خوب، به خورد مواد بدهید تا مواد یکدست شود.
۳. دو سوم از مواد شکلاتی را داخل قالب ریخته و با پالت، تمام سطح قالب یکدست کنید. از مواد پنیری آماده روی تمام مواد شکلاتی را پر کرده و با پالت مواد پخش و یکدست کنید. یک سوم باقی مانده از مواد شکلاتی را روی مواد پنیری ریخته و با پالت تمام سطح قالب یکدست کنید.

۴. فندق را روی تمام کار پاشیده و قالب را چند مرتبه روی کانتر، آرام بکوبید تا حباب و هوای اضافی خارج شود. در انتها داخل فر از پیش گرم شده به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.

۵. بعد از پخت کامل و خنک شدن، برش های ۵×۵ بزنید و تمام سطح ایرانی را با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید.

طرز تهیه مواد پنیری:

۱. کره و پنیر و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و کرمی شود.

۲. تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم. آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط حاصله را با لیسک به خورد هم می دهیم. مخلوط پنیری آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: