سه شنبه - ۱۳۹۷/۰۷/۲۴
صفحه اصلی >> آموزش >> آشپزی بومی >> طرز تهیه آش آبغوره و برنج

طرز تهیه آش آبغوره و برنج

در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:

  • آبغوره یک دوم پیمانه
  • آب گوشت دو لیتر
  • سبزی (تره و جعفری) ۷۰۰ گرم
  • نعنای خشک ۲ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
  • روغن به میزان لازم
  • برنج دو پیمانه
  • لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه
طرز تهیه آش آبغوره و برنج

طرز تهیه:

۱-ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.
۲-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.
۳-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.
۴-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
۵-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
۶-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
۷-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: